středa 21. dubna 2010

33. Den

STREDA, ... deti si hraji ...



... dneska jsem mela dlouhy den ve skolce a i docela narocny. Slavily jsme jedny narozeniny a od ted se schazi skupina deti, kteri budou pristi rok predskolaci, coz je i nase Neny a maji ted kazdou stredu extra dopoledne, ... v prekladu "den na louce". Budou jezdit vzdy autobusem nekam do prirody a vice poznavat prirodu, ... at uz jde o ovoce, zeleninu, les, zviratka, ... deti to miluji, je to vzdy velke dobrodruzstvi. Dneska se sesly poprve. Tema bylo ovocny salat. Zustaly ve skolce a delaly ovocny salat. Je to docela sila, jak deti neznaji ovoce a zeleninu, ... nekteri by klidne daly do ovocneho salatu i papriku. A tak si nakrajely jablicka, jahody, banany, kiwi, hroznove vino, ... rozlouskaly orechy a pridaly med a potom si uz jenom pochutnavaly. A spousta deti jedly neco takoveho opravdu poprve ...
A tak ja jsem litala po skolce s fotakem, fotila narozeniny a pripravu ovocneho salatu, ... takze mam zase doma co delat a co zpracovavat.



... v poledne jel Alex vyzvednout Fernanda do nemocnice. Odpoledne zavolal, ze to v zadnem pripade nestihne, aby nas ve ctyri hodiny vyzvednul ve skolce, ze musi Fernando dostat jeste 2 transfuze a kape to pomalu. V pet hodin nas Alex s Fernandem vyzvednul v praci a odvezli jsme ho domu. Pokecali jsme, Neny si s Alicii a jeji kamaradkou hraly, ... holky se opravdu vyfesakovaly :-)))
K veceru jsme jeli domu, Neny nam uz usinala v aute, ... doma probehla rychle vanou a sla hned spat, ... a ja jdu ted taky, uz mi padaji oci
PS: Jahodove tiramisu melo ve skolce veliky uspech, moc chutnalo a i recept jsem musela napsat a nekolikrat zkopirovat

3 komentáře:

  1. A nám ho sem nenapíšeš, jooo?!!! Šup sem s ním....

    OdpovědětVymazat
  2. Takový ovocný salát bych si také dala. Ovšem bez té papriky- také někdy žasnu, co všechno děti vůbec neznají. Jeden by neřekl,že je to vůbec možné:-)

    OdpovědětVymazat