sobota 17. dubna 2010

29. Den

SOBOTA, ... krasna slunecna sobota ...


... dnes rano jsem si opet privztala. Vypada to, ze budu chodit ted kazdou sobotu do pizzerky na 6 hodinu, protoze bude objednavat jedna firma, ... dnes si objednali asi 100 jidel. No, divam se na to pozitivne, sice musim brzo vstavat, ale jsem v 10 hodin uz doma a tak mam v podstate volnou celou sobotu.


... kdyz jsem prisla, jel Alex s Nenykou na anglictinu. Ja jsem doma poklidila a pustila pracku. Odpoledne prisel Markus s Emmou. Mela dorazit i Ilena, ale ta zustala v Dablinu sedet fest. Letadla stale nelitaji, nase frankfurtske letiste je take stale zavrene.
Sedeli jsme cele odpoledne na zahrade a bylo to opravdu zvlastni, ... ani jedno letadlo. Jinak jich nam nad hlavou leta minimalne 5 za minutu a ted uz dva dny NIC. A podle zprav to vypada, ze to jeste nejaky den tak bude.
Dnes byl opravdu krasny den, ... na slunicku bylo 35 stupnu. Nase dite hned zacalo hlasit, ze chce jit na koupaliste :-) Uz si chtela na sebe brat plavky, tak jsem ji vcas zarazila. Zato Emma, ... ta se chudak potila, ... Markus ji dal puncochace a vyteplene kalhoty. Tak jsem ji hned dala ponozky a sundala tricko, namazala kremem a na hlavicku dala Nenynky kloboucek. I tak bylo videt, ze tvaricky cervenaji


A jeste hlaseni - Fernando je doma, sice jenom na vikend, ale vsechny odbery a testy jsou na jednicku s hvezdickou, lepsi to pry byt ani uz nemuze a tak to vypada, ze pristi tyden ho uz pusti domu. Tak si bude ted uzivat volna, do prace muze pry ale az za 3 mesice. Ale to volno si urcite zaslouzi, za tech 10 let s dialyzou si ho deti opravdu moc neuzily ...

3 komentáře:

  1. Katy, máš u mě na blogu ocenění. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. katko taky máš ocenění..a s tou spokou je to věc...fakt u vás bylo tak teplo?a dobré tprávy s Fernandem

    OdpovědětVymazat
  3. Andy,.. bylo super a dnes jeste lip,... byla bych rada, kdyby to pocasi uz tak zustalo

    A taky dekuji za kytickate oceneni

    OdpovědětVymazat