pondělí 12. dubna 2010

24. Den

PONDELI, ... zmateny den ...


... rano zacalo docela zmatene, ... Neny jsem odvezla do skolky a jela do pizzerky, ... tam jsem prisla, rval tam alarm a bylo otevrene okno nad hlavnim vchodem. Zdalo se mi to divne a ani jsem nevedela, jak vypnout ten rev, tak jsem se pokousela budit sefa, ktery ma byt primo nad pizzerkou. Nakonec jsem ho probudila, prisel dolu cely rozespaly a zavrel to okno, pry to byl urcite vitr, vypnul ten alarm a sel opet spat.

Pozdeji jsem zjistila, ze je ve velke lednici vylity cely kybl omacky na pizzu. Uz jsem nadavala, ze ty "prasata" to vecer neuklidili a jeste je to rozslapane po cele pizzerce. Nasla jsem dalsi asi ctyri veci, co bylo jinak, nez vzdy. Vzdy jsem si jenom pro sebe zanadavala a pokracovala v praci. Najednou jsem si dala ty veci nejak dohromady a zjistila jsem, ze tam v noci nekdo byl. V 10 hodin prisli kuchari a tak jsem jim to rikala a najednou to tam bylo jako na kriminalce. Nasli jsme par dalsich veci a opravdu tam nekdo byl, ... ale nic se neztratilo, ... take podivne

Odpoledne jsem jela do skolky, ... tam to bylo dnes take podivne, ... hodne deti slo drive domu nez normalne a tak tam bylo snad vic personalu, nez deti a tak jsem sla o hodinu drive domu, ... no, domluvila jsem se, ze si to odpracuji doma, bylo potreba udelat zase fotky.

Nenynka, kdyz jsme prisly domu, tak hned vytuhla u pohadky a ja se pustila do zehleni, ... 3 hodky jsem mela co delat

3 komentáře:

  1. Hlavně že jsi jim nějak nevlítla do rány, katu..

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, kdo tam asi řádíl ? hlavně, že se ti nic nestalo

    OdpovědětVymazat
  3. no příště asi šéf nebude tak klidný.....

    OdpovědětVymazat