sobota 1. ledna 2011

SOBOTA, ... 1.1.2011



... jak na Novy, tak po cely, ... tak doufam, ze to platit nebude,... jinak budu vytocena a v praci cely rok.

Hned dopoledne jsem byla vytocena z deti od svagrove, vlastne uz cely silvestrovsky vecer. Ja a svagrova mame proste jiny "nahled" na vychovu deti. Ja jsem podle ni na Neny moc prisna a ona naopak podle me je az moc hodna, nebo mozna by bylo lepsi napsat blba a necha se vyuzivat. No, radsi budu "prisna", nez aby si ze me dite delalo Popelku a sluzku. Myslim, ze v 10ti a 11ti letech, uz by si dite mohlo odnest talir od stolu, vzit si samo vodu, kdyz ma zizen, ... a tisic dalsich veci, ktere uz dela nase Neny, ktere je 5. Kdyz 11ti lete dite rano vstane a prijde ke stolu s pripravenou snidani, myslim, ze by uz mohlo rict ahoj nebo dobre ranko a ne prijit s hubou natazenou a cekat, az mama nalije caj a namaze chleba. Jit se umyt a vycistit si zuby, to uz dela nase Nenynka take automaticky a nemusim ji to rikat. A kdyz uz se umyji a vycisti zuby, tak hodi rucnik do umyvadla. Ale asi jsem jina a mozna toho vyzaduji po mem diteti moc.

Kdyz pred polednem odjela svagroa s rodinou, tak jsem MUSELA rychle poklidit, i kdyz jsem den predtim uklidila cely byt. S Alexem jsme se shodli na tom, ze to bylo porve a naposled, ten byl take vytoceny a nechape to.

A kdyz uz jsem byla hotova a chystala se do prace, tak zacala Neny, ze by si chtela s nekym hrat, ze mame zavolat Alae. Tak jsem zavolala, jeji mamka ji sem dovezla a holky si hraly az do 21 hodin. Potom ji Alex odvezl domu a vyzvedli me pizzerce.

A dnes spi Nenynka poprve v jeji loznici nahore, zatim spala u nas v loznici ted ty prvni dny po prestehovani, tak jsem zvedava, jestli se probudi a bude chtit jit k nam. A take od zitra bude muset jit driv spat, ted chodila pozdeji nez normalne a rano se budi az okolo 9 hodiny. V pondeli ji zacina skolka, takze se bude muset vstavat brzo. No, ale ja na tom jsem stejne, take se budim tak v 9 hodin :-) Ja mam jeste pristi tyden dovolenou ve skolce, ale chci tady dodelat jeste par veci, co je potreba, takze Nenynku odvezu do skolky a odpoledne ji zase vyzvednu. Musim jeste na urady, nechat si prepsat nove trvale bydliste, zajit na elektrarnu, musime odevzdat nas stary byt, musim do servisu s autem po te stedrovecerni bouracce, ... proste se zase nebudu nudit

2 komentáře:

  1. Katko vychovávaš Nenynku moc dobře. Dítěti musí někdo určivat hranice odkud kam. A když to neuděláš láskyplně ty s manželem, udělají to někdy jindy cizí lidé a rozhodně ne láskyplně. Chráníš ji tak a učíš samostatnosti.
    Vidím tento špatný výchovný vzor i na dospělých dcerách Pepy (36 a 33let) pořád naříkají a mají pocit, že je k nim celý svět nespravedlivý. A když není po jejich tak se uráží. Přesto, že obě mají děti, vyžadují aby se k nim pořád okolí chovalo jako k malým.
    Jinak hodně zdraví a sil, běhání po úřadech není nic příjemného asi ani tam u Vás

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím s přísnou výchovu a Aranel přede mnou to řekla skvěle, není co dodat. A tak co chci říct je přání do nového roku, ať se daří, hodně zdraví, štěstí, lásky a spokojenosti a nenechat se vytočit. Krásný nový rok přeji:-)

    OdpovědětVymazat