středa 29. září 2010

Ctvrtek - streda, ... jako v pohadce ...




... v nedeli jsme se byli podivat na zavodech. Ja jsem byla rano v praci a v 10 hodin jsme jeli a v 15 hodin to koncilo. Neny sedela a koukala, ani nepipla.



... a ted uz muzu konecne napsat to nase "prekvapeni". ..... 18.12. se stehujeme. Opravdu velkou nahodou jsme nasli nase nove bydleni. Chteli jsme vetsi byt a chteli jsme, aby Neny nemusela tady u nas nastoupit pristi rok do skoly. Takze ted budeme mit "vetsi" byt, ... vetsi o skoro 100 metru ctverecnich :-) Ze 3 pokoju, co mame ted, budeme mit 6 :-)
Na byt jsme se byli podivat uz kdyz jsem psala minule, ale jeste to nebylo uplne jasne, byl malinko problem, ze mame psa. Ale to je proste Rise Nemecka, ... vetsinou je problem dite a kdyz ne dite, tak zvire. Ale dulezite je, ze vsechno dobre dopadlo a v patek jdeme podepsat smlouvu.
Pripadam si jako Alenka v risi divu,... jako v pohadce, ... a nejak stale neverim, ze to vsechno vyslo a hlavne jednani majitelu bytu nas primo sokovalo. Kdyz jsme se s nimi sesli podruhe, tak nam rekli, ze se muzeme nastehovat, ... kdyz jsme se ptali, co vse od nas potrebuji, tak nam pani rekla, ze NIC. Vzali jsme si oba s Alexem vyplatni pasky, ze kdyz uz nic jineho, tak urcite ty budou chtit videt a kdyz jsme rekli, jestli chteji videt alespon to, tak nam pani rekla, ze ji je uplne jedno, kolik vydelavame, ze by ji ani nenapadlo se podivat, ze vime, kolik byt mesicne stoji a to je pro ni dulezite, ze to bude mesicne zaplacene. Tak takove jednani tady vubec neni bezne a kdyz jsme po 2 hodinach odjizdeli domu, tak jsme si v aute rekli, ze je to opravdu jako sen nebo pohadka. A tak se muz moooc tesime (na to stehovani teda vubec), az budeme v novem.

3 komentáře:

  1. Je to stejně paráda, že ty naše holky baví to samé :-). A až k vám přijedeme, budou mít prostoru na cvičení!!! Byteček vám moc přeju. Je parádní... Jen bych ho nechtěla uklízet :-D.

    OdpovědětVymazat
  2. Katko,
    to je supr zpráva:o).Moc vám to přeju.Je skvělé,že Neny ta gymnastika baví.
    Těším se na foto nového bydlení:-D.

    OdpovědětVymazat
  3. právě..taky jsem myslela na uklízení..brr:-) ale gratuluju!

    OdpovědětVymazat