středa 23. února 2011

STREDA, ... pomalu se vzpamatovavam ...



... po opravdu narocnem skolicim vikendu. Ne jenom, ze jsem mela hlavu plnou informaci, ale v telocvicne nebylo zadne topeni a myslela jsem, ze rozmrznu az nekdy v lete. Doufam, ze tech dalsich 5 vikendu uz bude teplejsich, ... pry budeme v jine hale. V kazdem pripade jsem nabita energii a nejradeji bych uplne zmenila cele treninky :-)
Nenynka byla o vikendu s Alexem, opravdu se nenudili, Alex ji naplanoval vselijake aktivity. Vyfotila jsem obrazek, co namalovala pro jeji ted asi nejlepsi kamaradku ze skolky Georginu, ... s pomoci Alexe.
Objednala jsem Neny k narozeninam zidli Tripp - Trapp k psacimu stolu. Dneska prisla. Nebyla jsem doma a tak krabici prevzal soused. Ten cely nedockavy uz cekal, az prijdu domu a jenom jsem zaparkovala auto, uz otevrel dvere a nesl mi krabici. Ta nebyla ale zabalena, takze bylo videt, co v krabici je, podle velkeho obrazku. A tak nase Nenynka zacala hned hlasit: "Maminko, to je zidle k memu psacimu stolu, abych si mohla malovat?" A tak jsem ji vysvetlila, ze to je ale k narozeninam a ona mi zase vysvetlila, ze uz to ale neni zadny darek, protoze to uz videla a neni to prekvapeni. Takze vecer Alex sestavil zidlicku a vecer uz Neny malovala u psaciho stolu na nove zidlicce :-(

1 komentář:

  1. You see people passing time by checking on friends, catching up on texts or e-mail or
    playing a video game oblivious to what is happening around.
    A Smartphone is a mobile phone that runs complete operating system software,
    with PC-like functionality. You can convert more than hundred different types of currencies and will be able to keep up
    with the currency rate changes.

    Also visit my website samsung galaxy s4

    OdpovědětVymazat